Dragon Sisters - Spil for sjov. This game is operated under License Number MGA/CL1/1209/2016 of Malta Gaming Authority.

Synes om dette spil?

Så prøv en af disse slemme drenge!


Esqueleto Explosivo

Medusa II HD

Fruit Warp

Dragon Sisters

Går dig klar til århundredets duel, når disse to søstre og deres drager går amok i Dragon Sisters, fra Push Gaming. I dette dualslotspil bliver der fyret for massive gevinster takket været Dragon Respins og Sticky Wilds!

Spilanmeldelse

Team VJ beder dig om at tage et skridt videre, modige eventyrer, og klatre op ad det forbudte bjerg indtil du når til det lysende slot, hvor The Dragon Sisters bor. bids you to go forth, brave adventurer, and climb the forbidding mountain until you reach the glowering castle where the Dragon Sisters dwell. Det seje par er låst i den evige kamp mellem lys og mørke, og kun du kan hjælpe med hos Vera&John online casino!

Hank op i dit sværd og skjold, hop i din rustning for på din rejse vil du stå over for de skræmmende røde og blå drager, født af ild og is.

Ved første blik ligner Dragon Sisters, fra Push Gaming ikke et almindelig slotspil, og det er det bestemt heller ikke. I dette Dualslotspil, er der to sæt med 3x5 hjul oven på hinanden og vil umiddelbart se ens ud. Men skinnet kan bedrage! Det øverste sæt af hjul har den Røde Drage og Mørkest Søster, mens det nederste hjulsæt har den Blå Drage og Lysets Søster.

Mens du spiller, vil begge hjul spinne på en gang i to forskellige spil, hvilket betyder, at du kan vinde på begge spil i samme spin og kombinere dine gevinster!

Alt ændrer sig, når dragerne kommer brølende ind. Du tror, at det er løgn når du udløser Dragon Respinsfunktionen. Når den røde drage lyder, spyr den ild på hjulene i det nederste spil og skaber en masse Sticky Wilds, der forbliver hvor de er, mens hjulene spinner videre. Den blå drage, svøbt i kulde og sne, springer op til tre tilfældige Sticky Wilds i det øverste spil, inden den spinner hjulene igen.

Hvad der er rigtig sejt ved denne funktion er, at hvis en drage dukker op under et Respin, spyr den nye Wilds og Triggere igen. Hvis en anden drage kommer frem på DET spin, så spyr den nye wilds, og... vi tror du tror du har forstået det. Gevinster bunker hober sig op, mens Wilds hopper frem og tilbage mellem de to sæt af hjul.

Dualslotspilfunktionen er mere end bare et sjovt påfund. Når disse to dragende og kæmpende søstre står ansigt til ansigt, kan tingene blive varmet godt op med en kølig hastighed. Hvem bliver kronet som dronning, hvilken drage vil komme til at regere? Giv Dragon Sisters et spin hos Vera&John og find selv ud af det!

Hjælp

Kontakt os

Hjælp
00:00
Quantcast