Flame Busters - Play for fun. This game is operated under License Number MGA/CL1/1007/2014 of Malta Gaming Authority.

Synes om dette spil?

Så prøv en af disse slemme drenge!


Esqueleto Explosivo

Medusa II HD

Fruit Warp

Flame Busters

Fede bonusser og spins med hyl i venter til denne finurlige, 80’er nostalgiske fest fra Thunderkick. Kravl op af stigen for at få nogle varme gevinster med en smule hjælp fra det brændende Mystery Symbol, Free Spin og Fire Drill Bonusrunden!
Spilanmeldelse
Hvem vil du ringe til …? Flame Busters! Dette slotsspil er ikke bare fedt, faktisk så er det ret kodylt. Kom tilbage til 80’er nostalgien med en tur ned af 8-bit memory-stien og snart kan du inkassere nogle fantastiske gevinster, takket været Fire Drill-funktionen, Free Spin Bonusrunden og 243 rygende varme måder at vinde på!

Det er sprød asfalt hos Vera&John mens vi tager et smut tilbage til videoslotsspillets rødder fra 80’erne med et spil, der får dig til at råbe ”Knæhøj Karse”. Vores pixelerede helte er klar til at slukke brande og uddele fede bonusser takket været 243 måder at vinde på!

Der er skruet op for varmen, men du behøver ikke at stikke af, for du kan trække de fedeste bonusser ud af flammerne. Når et af dine hjul er blevet fyldt op af stikkende flammer, vil vores brandmænd sætte gang i sprøjterne og afsløre et Mystery Symbol!. Alle de kodyle Mystery Symboler der kommer frem på dine hjul på samme tid vil matche – Det betyder flere chancer til dig, for at få nogle gode vinderkombinationer.

Hvis du er klar til at blive reddet af klokken, har vi lige en ting til dig! Ram 3 eller flere alarmklokken på én gang, og du vil låse op for Free Spin Bonusrunden med muligheden for at nyde helt op til 20 spins. Under bonusrunden skal du klatre op ad brændende varme etager, redde de skøre figurer, der bor der, og samle flere Alarmklok-scattersymboler. Saml 3 Scattersymboler, og du vil komme til den næste etage, hvor 2 ekstra Free Spins venter på dig. Derudover får du også chancen for at få flere Mystery Symboler på dine hjul.

Hvis det ikke har vækket din interesse, vil vi varme lidt mere op under dig med Fire Drill-funktionen! Denne tilfældigt udløste funktion puster til ilden, når op til 5 matchende møntsymboler kaster med ild og omdanner sig til Mystery Symboler. Hhvem ved, hvor mange varme gevinster, der venter bag ved disse flammer?

Vi startede ikke ilden… Men vi glæder os til at samle de blændende bonusser op, ilden vil kaste af sig! Gå ikke glip af de brændende spins, der venter på dig lige her hos Vera&John.
Hjælp

Kontakt os

Hjælp
00:00
Quantcast