Full Moon Romance - Play for fun. This game is operated under License Number MGA/CL1/1007/2014 of Malta Gaming Authority.

Synes om dette spil?

Så prøv en af disse slemme drenge!


Esqueleto Explosivo

Medusa II HD

Fruit Warp

Full Moon Romance

To unge forelskede med en hemmelig historie at fortælle - Ja! pelsen kommer til at stå i Full Moon Romance fra Thunderkick. Du får hylende gale gevinster i Clonefunktionen, og dit spil vil ændre sig helt i lyset fra Full Moon Scattersymboler!
Spilanmeldelse
Tag med Vera&John Online Casino, når vi rejser ind i dette romantiske videoslotspi fra Thunderkick. Det er ikke hvalpekærlighed, dette er Full Moon Romance, skatter.

Forestil dig dette: fuldmånen kommer frem på himlen, mens solen går ned over Californiens bakker. Du er i en drive in biograf i en åben Cadillac, med armen om din yndlingsdreng eller pige. Det er sådan vi møder Jack og Rosie, to unge elskende på en dato, der vil ændre deres liv, når de opdager, at de er begge varulve!

Tag med disse to hylende kærester mod måneskinnet, men pas på, når fuldmånen stiger, bliver det ret vildt! Full Moon Romance er et 3x5 hjulsspil med 15 betalingslinjer, pakket med vilde funktioner. For eksempel kan Jack og Rosie fylde et helt hjul ud, når de komme frem derpå. Hvis de kommer på det første hjul, bliver Clonefunktionen udløst, og spreder 4 kloner ud tilfældige steder over de andre hjul.

Pelsen kommer til at stå, på den bedst mulige måde, når månen stiger op, og Jack og Rosie tager form som ulve. Det er fordi månen er et Scattersymbol, og når det vises mindst tre gange i et spin, udløser det Bonusrunden og tildeler mellem 10 og 20 Free Spins. Hvis Scattersymbboler dukker op i bonusrunden, kan de udløses igen, hvilket giver dig endnu flere Free Spins!

I basisspil ligner Jack og Rosie ikke hinanden, men når de bliver ulve er det ikke til at se forskel og i bonusrunden regnes de for det samme symbol.

Dette er ikke historien om et hundeliv, og vi håber heller ikke, at det bliver det… Hvem er så hjerteløs og ønske, at månen skal have magten over Jack og Rosie for evigt. Lad os smutte over til Full Moon Romance og hjælpe dem i et par spins. Vi lover, at du ikke vil fortryde det.
Quantcast