Leprechaun Hills - Spil for sjov. This game is operated under License Number MGA/CL1/1209/2016 of Malta Gaming Authority.

Synes om dette spil?

Så prøv en af disse slemme drenge!


Esqueleto Explosivo

Medusa II HD

Fruit Warp

Leprechaun Hills

Gør dig klar til et drilagtigt eventyr med dette spil fra Quickspin. Du vil blive guidet til din næste store gevinst takket være symboler som f.eks. den heldige hestesko, firkløveret og et glas Guinness! Du finder måske også nogle mønter for enden af regnbuen med Regnbue Free Spins og en heldig Re-Spin funktion!

Spilanmeldelse

Før dig klar til et drilagtigt eventyr med dette spil fra Quickspin. Du vil blive guidet til din næste store gevinst af symboler som f.eks. heldige hestesko, firkløvere og en stor Guinness! Spil det her hos Vera&John, måske finder du nogle mønter, for enden af regnbuen med Rainbow Free Spins og en heldig Re-spinfunktion!

Gå over de grønne bakker, når du starter din rejse for at finde den store krukke med gyldne mønter! Alfer, svampe, Guinness, firkløvere og heldige hestesko er stjernerne i showet, imens de klassiske symboler 10, J, Q, K og A giver lidt mindre i posen. En vinderkombination med nogle af mellemsymbolerne udløser ”Lucky Respins” I en Respin runde vil store stakke af vindersymbolerne udvide sig og udfylde hjulene for de bedste vinderchancer.

Leprechauns Hills Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Bonus Scatter-symbolet, som er en stor glødende krukke af gyldne mønter. Ram 3 Bonus Scatter-symboler, og du vil få 7 Rainbow Free Spins

Med Rainbow Free Spin fungerer regnbuesymbolerne som et mystisk symbol, der kan transformere sig til et af mellemsymbolerne, og kan fremkomme på 2, 3 og 4. Der er en 50% chance for, at regnbuesymbolet vil forvandle sig til et af de store symboler, som betyder, at der kan være store gevinster i vente.

Spil Leprechaun Hills hos Vera&John online casino, hvis du er i humør til nogle drilagtige gevinster! Med alle disse fantastiske funktioner og udvalg af symboler venter der en rigtig Irsk lækkerbisken med dette spil!

Hjælp

Kontakt os

Hjælp
00:00
Quantcast