Moby Dick - Spil for sjov. This game is operated under License Number MGA/CL1/1006/2014 of Malta Gaming Authority.

Synes om dette spil?

Så prøv en af disse slemme drenge!


Esqueleto Explosivo

Medusa II HD

Fruit Warp

Moby Dick

Tag med Ishmael, Ahab og resten af besætningen på Pequod, når de sætter sejl, og tager for at finde den legendariske hvide hval i Moby Dick fra Microgaming. Udhold de vilde bølger på Stillehavet, og hal nogle gevinster ind med den Frysende Gevinstfunktion, Wilds og Free Spins. Du vil få en vand-vittig god tid!

Spilanmeldelse

Kald mig Ishmael. Eller nej, det behøver du ikke, men tag på jagt efter Moby Dick, ikke hvalen, men videoslotspillet fra Microgaming! Harpunerne er klar, og vi vil søge efter det spøgende havuhyre, og hale nogle vand-vittige gevinster op med den Frysende Gevinstfunktion, Free Spins og masser af Wilds.

Mens den gamle Kaptajn Ahab sejler sit skib ud på en selvdestruktiv søgning efter Moby Dick, ved han ikke rigtigt hvilket ben han han skal stå på. Vi andre, vil få en vand-vittig oplevelser i denne hjulhistorie på Stillehavet. Med 25 faste betalingslinjer, er dette 5-hjul slotspil spændt op med funktioner, der lader dig spinne dig hele vejen til verdens ende!

Ram en vinderkombination, tre eller flere Moby Dick Scattersymboler og du vil udløse den Frysende Gevinstfunktion. Vindersymboler og Scattersymboler vil fryse sig fast til hjulene, og du vil blive belønnet med et bonusspin, der giver dig chancen for at bygge endnu større gevinster eller flere kombinationer. Lige så længe du bliver ved med at få flere gevinster, vil de fantastiske bonusspins blive ved med at komme.

Ram 4 eller flere Scattersymboler og du vil blive forkælet med den slotte udsigt fra det gode skib Pequod, når det endeligt finder Moby Dick, bare ikke lige på den måde Ahab kunne håbe på, eftersom det store søuhyre tygger sig genne skroget og sluger kaptajnen i ét stykke - og udløser nogle Free Spins.

Præcist hvor mange Free Spins det bliver til, kommer an på antallet af Scattersymboler, der udløser Free Spinsrunden. Fire Scattersymboler giver dig 10 Free Spins, 5 udløser 12, du vil få 15 Free Spins hvis du har 6 Scattersymboler, og 7 eller flere Scattersymboler vil føre dig til 20 Free Spins. Det er muligt at ramme flere Scattersymboler i Free Spinsrunden, og så kan du spinne igen og igen.

Hjulsymbolet er Wildsymbolet, og erstatter alle symboler, bortset fra Scattersymbolerne. Det kan være sit eget vindersymbol, hvis det viser sig fem gange på hjulene på en betalingslinje. Gennem Free Spinsrunden kan det forekomme op til 3 gange på det tredje hjul, og danne nogle fantastiske kombinationer.

Moby Dickhar også et Gamblerspil. Vælg mellem to kopper, en guld eller en sølv. Hvis du finder en tepose i din kop, vil dine gevinster blive fordoblet. Finder du et fiskeben, vil du gå tomhændet derfra. Gamblerspillet kan spilles op til fem gange, hvis du bliver ved med at hive teposer op af koppen.

Vi er sikre på, at du vil have det sjovt, mens du haler gevinster op i båden med Moby Dick, så hvorfor sætter du ikke sejl med Vera&John online casino!

Hjælp

Kontakt os

Hjælp
00:00
Quantcast