Sticky Bandits - Spil for sjov. This game is operated under License Number MGA/CL1/1209/2016 of Malta Gaming Authority.

Synes om dette spil?

Så prøv en af disse slemme drenge!


Esqueleto Explosivo

Medusa II HD

Fruit Warp

Sticky Bandits

Engang for længe siden i Det Vilde Vesten, hvor mænd var rigtige mænd og kvinder, rigtige kvinder, og heste var… okay, du er med nu, er du ikke? Ride afsted med Sticky Bandits fra Quickspin, og vind stort med Massive Wilds og en Free Spinsrunde.

Spilanmeldelse

Howdy, det er en fantastisk dag, at røve et tog på, så op på hesten og se at komme afsted med Vera&John online casino og Sticky Bandits fra Quickspin, for århundredets kup. Yeeehaaaaa!!

Det er her ikke almindelige forbrydere, det her er de tvivlsomme desperadoer: Sticky Bandits, og den vilde bande kommer vidt omkring med brændende pistoler. De er helt klar på at stjæle bouillonbilen ved højlys dag, men først skal de bruge dine hænder!

Rid rundt i højlandet i dette 5x5 hjulsslotspil med et ægte følelse af Det Vilde Vesten og stemningsfuld spaghettiwestern musik. Det er selvfølgelig ikke det eneste tiltrækkende ved dette spil. Banditterne er vilde og 2 hjul brede. Massive Wilds agerer både Wildsymbol og Bonussymbol, og de vil komme på hjul 2 og 4. Hvis de kommer frem når bonussymbolet er i hjul 1, vil du også få fantastiske 7 Free Spins!

While the free spins are turning, the bonus wild that triggered them is locked in place, and any new ones that appear become sticky wilds, held where they are for the duration of the free spins! With features this good, it should be outlawed!

Mens Free Spins spinner, vil Bonuswildsymbolet, der har udløst dem, være låst på hjulene, og eventuelle nye, der kommer bliver Sticky Wilds, hvor de er i løbet af de gratis spins! Det burde næsten være ulovligt med funktioner der er så gode!

While Sticky Bandits is no trailblazer, we’re sure it’s set to become a firm favourite. You’ll be Unforgiven if you don’t log in and give it a spin, who knows, you could end up with a fistful of dollars!

Selvom Sticky Bandits ikke er trailblazer, er vi sikre på, at det bliver en fast favorit. Det vil være helt uforglemmelig, hvis du logger ind og giver det et spin, hvem ved, du kan ende med en håndfuld dollars!

Hjælp
00:00
Quantcast