Super Flip - Spil for sjov. This game is operated under License Number MGA/CL1/1008/2014 of Malta Gaming Authority.

Synes om dette spil?

Så prøv en af disse slemme drenge!


Esqueleto Explosivo

Medusa II HD

Fruit Warp

Super Flip

Måske får du et flip når du høre at denne Play’n GO maskine har helt op til en 1,000,000 mønt gevinst! Respin helt op til 90 Free Spins, og få en ekstra chance for at vinde store gevinster, med den fantastiske Respin feature.

Spilanmeldelse

Vind op til 1.000.000 mønter i Super Flip! Det er tid til at ryste posen! Tag med os, når vi udforsker Super Flip-verdenen, et magisk sted, hvor Wilds, Scatters og Free Spins strejfer rundt i jagten på en blændende gevinst. Play’n GO har gjort det igen i denne 5 hjuls slotspil med 20 gevinstlinjer, der byder på funktioner såsom Win Re-Spins og Free Spin bonusrunder med 90 Free Spins på højkant. De flippede hjul med chancen for at vinde op til 1.000.000 mønter vil få dig helt ud på kanten af stolen. Der er ingen tid at spilde! Spin hjulene rigtigt, og du vil gå herfra som en glad vinder.

Din Super Flippede oplevelse starter med, at du kan nyde både velkendte og enestående gevinstsymboler på tværs af de 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Spin hjulene for at opleve Ruder, Klør, Hjerter og Spar for at få en lav gevinst eller Jordbær, Kløvere, Hestesko, Guld Stjerner og Diamanter for at få en høj gevinst. Det berygtede Wild symbol erstatter ethvert af de andre symboler bortset fra Scatter-symbolet, og hjælper med at lave vinderkombinationer. Rammer du den bedste kombination, på det rigtige tidspunkt kan du gå herfra med den højeste gevinst på 1.000.000. mønter!

Dit spændende eventyr fortsætter, når du lander på 3 eller flere Super Flip Scatter funktionen. Gennem denne funktion vil hjulene være flippet rundt, så det første hjul er sidst, og det sidste hjul er først. Når hjulene bliver flippet, vil der også blive tilføjet flere af de høje gevinst symboler til hjul 1 og 2, hvilket giver dig en større chance for at ramme de høje gevinster. Du begynder med femten Free Spins, Free Spin funktionen kan udløses igen op til 5 gange, hvis du rammer tre eller flere Super Flip Scatter-symboler på hjulene, samtidig med, at bonusrunden kører. Med op til 90 Free Spins på højkant vil du snart kunne fejre gevinsten på 1.000.000 mønter.

Hvis du er et hårstrå fra at gå glip af en gevinst, vil Near Win Re-Spin-funktionen redde din dag - En Near Win Re-Spin på det midterste hjul vil blive udløst hver gang, det første hjul er fyldt ud af et hvilket som helst symbol, samtidig med, at det andet hjul er fyldt med det samme symbol, men der ikke er gevinst på nogen af de aktive gevinstlinjer. Hjul 4 og 5 er låst, mens det midterste hjul spinner igen. Få et matchende symbol, og du vil have noget at fejre.

Hvis du føler dig ekstra heldig, kan du med fordel prøve Gamble-funktionen efter alle spillerunder, hvor du har vundet. Hvis du kan forudsige, hvilken farve der er på kortet, som vender ned af, kan du firdoble din gevinst! Du kan spille Gamble-runden op til 5 gange i træk og være heldig at vinde op mod 2500 mønter!

Der er ingen tvivl om, at Super Flip kan føre til super gevinster! Gå ikke glip af din chance – Spil Super Flip hos Vera&John online casino i dag.

Hjælp

Kontakt os

Hjælp
00:00
Quantcast