Viking Runecraft - Spil for sjov. This game is operated under License Number MGA/CL1/1008/2014 of Malta Gaming Authority.

Synes om dette spil?

Så prøv en af disse slemme drenge!


Esqueleto Explosivo

Medusa II HD

Fruit Warp

Viking Runecraft

Kun de mægtigste krigere tør at tage kampen op med de almægtige guder Thor og Odin! Grib din yndlingshjelm, og gør dig klar til kamp mod Runes of Valhalla-bonussen, Charge of Destruction-funktionen, Gudernes Gavebonus og meget mere!

Spilanmeldelse

Velkommen, almægtige krigere, til riget fuld af spinneguder og mægtige gevinster! Tag med guderne fra Asgård på deres søgen efter skatte, der er selveste legenden værdig. Æren og store sejre kan blive dine med Rune of Valhalla-bonussen, Charge of Destruction-funktionen og chancen for at vinde op til 5000x din indsats med Gudernes Gavebonus!

Den mægtige Thor lader intet til tilfældighederne, når han bruger sin styrke på slotspil, så her er der et lidt anderledes spil. For at lave episke kombinationer med dette 7x7 hjulsspil skal du matche 5 symboler eller mere. Det kan være i et hvilket som helst mønster så længe de rør hinanden lodret eller vandret.

For at komme videre i dette legendariske spil skal du lave vinderkombinationer på mønstrene på dine hjul. En gud venter på dig på hver level, og de vil velsigne dig med Gudernes Gavebonus og chancen for at vinde op til 5000x din indsats!

Guderne kan også give dig deres velsignelse på ikke-vindende runder i basisspillet – bonussen afhænger af dit level, så du må hellere bede dine bønner. Hvis Thor smiler ned til dig, vil et lynnedslag give dig helt op til 9 nye Wilds på dine hjul, mens Odin Valfader vil lave 4 Wilds, grupperet i par. Den smukke gudinde, Freja vil lave klynger af Wilds, indtil der er opnået en sejr. Sidst men ikke mindst vil Heimdal forære dig Wilds på hver række.

Intet i dette mytologiske spil er, som det ser ud til – selv runerne, der er de almindelige symboler, kan være fortryllede til at udløse Runes of Valhalla-bonussen! Du kan samle alle runerne ved at lave vinderkombinationerne i hver farve – jo flere du samler, jo større er din chance for at vinde stort på Runes of Valhalla-bonushjulet. Du får chancen for at spinne, så snart dit igangværende mønster er slettet og du fortsætter til næste level.

Væk fortropperne – der er flere brillante bonusser at kæmpe for! Vind med 20 symboler eller mere på ét spin og du vil aktivere Charge of Destruction-funktionen og åbne for en af fire spændende funktioner.

Hvis du er modig nok til at score 40 symboler på én gang, vil du være på vej til runden, der sætter en stopper for alt …Ragnarok Free Spinsrunden! I den sidste kamp mellem guder og monstre får du en automatisk udløst Free Spinsrunde. Hvis du ikke opnår nogen gevinster vil Charge of Destruction-funktionen blive tilfældigt udløst. Ragnarok vil først slutte når alle 4 potentielle funktioner har været udløst, og hver gevinst vil føre dig længere op ad multiplikatormåleren op mod en massiv 15x multiplikator.

Dine eventyr hos Vera&John vil blive til myter og legender, hvis du klarer dig godt på dette fantastiske battlespil. Du behøver ikke andet end et sværd, din yndlingshjelm og en lille smule held!

GreyStar9051
732 kr
SunnyLightning7333
723 kr
Marikarlsson
119 kr
Roxion
363 kr
FabianoCosta
200 kr
ColdCat6035
3,785 kr
AngelaTr
731 kr
turrys6
487 kr
BrownTree9203
8,122 kr
CoolSalt7752
390 kr
VSabina
830 kr
CoolCactus6848
217 kr
SKMA2C
126 kr
orioriori
847 kr
BlackBear2481
113 kr
BlackCloud7584
361 kr
HotForest6043
1,109 kr
HotWinter6654
511 kr
Yellow9104
184 kr
Keibank
1,267 kr
Nye vindere
Hjælp

Kontakt os

Hjælp
00:00
Quantcast